VY 26 MED MULIGHET FOR HEMS | LEVE HYTTER

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 4 631 000,–

3 soverom | 2 bad | Hems | 119 kvadrat (BYA)

En av våre favorittmodeller er Vy 26 med mulighet for innredet hems levert fra anerkjente Leve hytter. Vy med hems gir mer plass og fleksibilitet. Vy 26 er så langstrakt at hytta ikke får plass på de mindre tomtene i Utsikten hyttefelt.

Interiør fra Vy 26

Vy 26 med hems | Rom for fleksibilitet

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 4 631 000,– *

* Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. Prisene i prospektet er basert på SSB indeks for april 2021 på 122,5. Hytteleveransen vil indeksreguleres frem til oppstart på byggeplass.

Vy med Hems gir den ekstra fleksibiliteten, som kan bety så mye på hytta. Vi leverer hytta med uinnredet hems. Mot et tillegg kan du få hemsen ferdig innredet.

Med det særegne utrykket på Leve Hytter sine Vy modeller får du ei moderne hytte som har hentet inspirasjon fra den gamle byggeskikken i Gudbrandsdalen på 1800-tallet. Leve hytter glir inn i landskapet på en elegant måte. Her er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen inn i hytta.
 
Bruksareal 105 m2 (BRA)
Soverom 3
Bad 2
Hems Tilvalg

LEVERANSEBESKRIVELSE VY 26 MED HEMS

TØMRER OG SNEKKER
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

INNVENDIGE OVERFLATER
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Ved tilvalg av hems blir hemsen innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjoner av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tillegg for Hems på Vy 26 er 151.000,-

ELEKTRO
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod.
Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner. Om ønskelig kan vi levere hytta elektroklar. Ta kontakt med en av våres hyttekonsulenter for mer informasjon.

RØRLEGGER
Alt inntegnet sanitærutstyr.

KJØKKEN OG BAD
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

PIPE OG OVN
Stålpipe og peisovn er inkludert

Interiør Vy fra Leve Hytter

Vy interiør
Vy stue
Vy utsikt
Vy utsyn

Plantegninger - Vy 26 med hems

Vil du vite mer om prosjektet?
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?