VY 23 MED MULIGHET FOR HEMS | LEVE HYTTER

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 3 985 000,–

3 soverom | 2 bad | Hems | 93 kvadrat

En av våre favorittmodeller er Vy 23 med mulighet for hems levert av anerkjente Leve hytter. Vy med hems gir mer plass og fleksibilitet. Vy 23 er så langstrakt at den ikke får plass på de mindre tomtene i Utsikten hyttefelt. 

Interiør fra Vy 23

Vy 23 med hems  |  Rom for fleksibilitet

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 3 985 000,– *

*Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. 

Vy med Hems gir den ekstra fleksibiliteten, som kan bety så mye på hytta. Vi leverer hytta med uinnredet hems. Mot et tillegg kan du få hemsen ferdig innredet.

Med det særegne utrykket på Leve Hytter sine Vy modeller får du ei moderne hytte som har hentet inspirasjon fra den gamle byggeskikken i Gudbrandsdalen på 1800-tallet. Leve hytter glir inn i landskapet på en elegant måte. Her er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen inn i hytta.

 

 

Bruksareal93 m2
Soverom3
Bad2
HemsTilvalg


LEVERANSEBESKRIVELSE VY 23 MED HEMS

TØMRER OG SNEKKER:

Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

 

INNVENDIGE OVERFLATER

Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Ved tilvalg av hems blir hemsen innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjoner av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tillegg for Hems på Vy 23 er 261.000,-

ELEKTRO

Varmekabler på bad/toalett, gang og bod.
Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner. Om ønskelig kan vi levere hytta elektroklar. Ta kontakt med en av våres hyttekonsulenter for mer informasjon.

 

 

 

   

 

 

RØRLEGGER

Alt inntegnet sanitærutstyr.

KJØKKEN OG BAD

Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

PIPE OG OVN

Stålpipe og peisovn er inkludert

Interiør Vy fra Leve Hytter:

Plantegninger - Vy 23 med hems

Vil du vite mer om Utsikten? 
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?

Last ned prospekt
Utviklet av Cateno AS