VY 19 MED HEMS | LEVE HYTTER

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 3 950 000,–

3 soverom | 1 bad | Hems | 87 kvadrat (BYA)

En av våre favorittmodeller er Vy 19 med mulighet for hems levert av anerkjente Leve hytter. Vy med hems gir mer plass og fleksibilitet.

Interiør fra Vy 19

Vy 19 med mulighet for hems | Rom for fleksibilitet

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 3 950 000,– *

* Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. Prisene i prospektet er basert på SSB indeks for desember 2021. Hytteleveransen vil indeksreguleres frem til oppstart på byggeplass. 

Vy med Hems gir den ekstra fleksibiliteten, som kan bety så mye på hytta. Vi leverer hytta med uinnredet hems. Mot et tillegg kan du få hemsen ferdig innredet.

Med det særegne utrykket på Leve Hytter sine Vy modeller får du ei moderne hytte som har hentet inspirasjon fra den gamle byggeskikken i Gudbrandsdalen på 1800-tallet. Leve hytter glir inn i landskapet på en elegant måte. Her er det ingen dominerende utstikk, bare rene linjer som skaper et rolig utrykk. Vinduer fra gulv til tak skaper en utrolig opplevelse av å få naturen inn i hytta.

Bruksareal77 m2 (BRA)
Soverom3
Bad1
HemsTilvalg

LEVERANSEBESKRIVELSE VY 19 MED HEMS

TØMRER OG SNEKKER
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

INNVENDIGE OVERFLATER
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Ved tilvalg av innredet hems blir hemsen innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjoner av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp. Tillegg for innredet hems på Vy 19AH er 240.000,-

ELEKTRO
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner. Om ønskelig kan vi levere hytta elektroklar. Ta kontakt med en av våres hyttekonsulenter for mer informasjon.

RØRLEGGER
Alt inntegnet sanitærutstyr.

KJØKKEN OG BAD
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

PIPE OG OVN
Stålpipe og peisovn er inkludert

Interiør - Vy 19 med hems

Vy interiør
Vy stue
Vy utsikt
Vy utsyn

Plantegninger - Vy 19 med hems

Vil du vite mer om prosjektet?
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?