VY 14 MED UNDERETASJE | LEVE HYTTER

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 5 010 000,–

3 soverom | 1 bad | To plan | 114 m2 + 33 m2 (hems) BTA 

En av våre favorittmodeller er Vy 14 med underetasje levert av anerkjente Leve hytter. Vy med underetasje er skapt for å gjøre tomter i skrånende terreng til en stor fordel. 

Interiør fra Vy 14

Vy 14 med underetasje | Utsikt og bedre plass

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 5 010 000,– *

* Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. Prisene i prospektet er basert på SSB indeks for desember 2021. Hytteleveransen vil indeksreguleres frem til oppstart på byggeplass.

Å bygge i bratt terreng gir mulighet for både utsikt og god utnyttelse av tomta sitt areal. Løsningen er en underetasje, som ganske enkelt forvandler en bakke til mye bedre plass inne. Også i underetasjen har vi store vindusflater, for oss som er glade i å få mye naturlig lys og naturen inn i hytta.

Med det særegne utrykket på Leve Hytter sine Vy modeller får du ei moderne hytte som har hentet inspirasjon fra den gamle byggeskikken i Gudbrandsdalen på 1800-tallet.

Bruksareal104 m2 (BRA)
Soverom3
Bad1
Etasjer2

LEVERANSEBESKRIVELSE VY 14 MED UNDERETASJE

TØMRER OG SNEKKER
Utvendig kledning er grov, stående panel. Naturtorv på tak. 2 lags energivinduer. Vinduer, ytterdører og innerdører er malt. Balkong og terrasse har 28 mm impregnert spaltegulv.

INNVENDIGE OVERFLATER
Alle rom har 14 mm beiset furupanel på vegger og i himling. Bad/toalett har fliser på vegger i dusjnisje. Bad/toalett, gang og bod har fliser på gulv. Kjøkken/spisestue/stue og soverom har 25 mm hardvoksbehandlet pigmentert furugulv.

Hems er innredet med gulv, vegger, himling, delevegger, innerdører og elektroinstallasjon av samme standard som hytta for øvrig, samt trapp.

ELEKTRO
Varmekabler på bad/toalett, gang og bod. Faste lamper (ute og inne), stikkontakter, panelovner. Om ønskelig kan vi levere hytta elektroklar. Ta kontakt med en av våres hyttekonsulenter for mer informasjon.

RØRLEGGER
Alt inntegnet sanitærutstyr.

KJØKKEN OG BAD
Kjøkken- og baderomsinnredning er inkludert.

PIPE OG OVN
Stålpipe og peisovn er inkludert

Interiør - Vy fra Leve Hytter

Vy interiør
Vy stue
Vy utsikt
Vy utsyn

Plantegninger - Vy 14 med underetasje

Vil du vite mer om prosjektet?
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?