UTSIKTEN | LEMONSJØEN

Lemonsjøen Utvikling presenterer en unik mulighet ved porten til Jotunheimen.

I hyttefeltet Utsikten får du solgang hele dagen og storslått utsikt over fjellheimen. Her våkner du i ditt eget romslige fristed i en eventyrlig helårsdestinasjon med fire fantastiske årstider, snøsikkert alpinsenter, stort nettverk av langrennsløyper, panoramasykling på Norges tak og spektakulære toppturer på randonnée og i fjellstøvler.

Kort sagt: Nyt Utsikten!

PORTEN TIL JOTUNHEIMEN

Vis à vis skisenteret, knyttet sammen med skibru og egen tilfartsheis, ligger Utsikten hyttefelt vakkert til, omringet av barsk, norsk fjellheim – med milevis av turløyper sommer som vinter, rett utenfor stuedøra. 

Helårsdestinasjonen Lemonsjøen er et alpint-, langrenn, sykkel- og hytteområde hvor det stadig utvikles nye enheter for salg eller leie. Området består av en blanding av leiligheter og hytter som alle har flott utsyn over dette enorme fjellandskapet. Lemonsjøen er i stadig utvikling, og vi fokuserer på tiltak som gjør at hele familien skal kunne ha et aktivitetstilbud året rundt. Grunnlaget vårt er at vi skal benytte de naturgitte ressursene området har å by på, her ved porten til Jotunheimen – en helårsdestinasjon i verdensklasse!

Play Video

BYGGELKLARE TOMTER OG HYTTER

I Utsikten hyttefelt kan du kjøpe byggeklare tomter med fantastisk beliggenhet og utsikt, bygge selv eller kjøpe ferdig prosjektert hytte fra en av våre samarbeidspartnere.

BYGGELKLARE TOMTER OG PROSJEKTERTE HYTTER I UTSIKTEN

Eventyrlig beliggende ved porten til Jotunheimen med fantastisk utsikt over fjellheimen, ligger hyttefeltet Utsikten på Lemonsjøen. Her våkner du til nypreparerte langrennsløyper og flotte sykkelstier like hytteveggen og ski out fra Lemonsjøen Alpinsenter.  Kranset av storslått fjellnatur – med milevis av turløyper sommer som vinter.

Lemonsjøen er et hytte- og leilighetsområde stadig nye enheter utvikles for salg eller leie. Området består av en blanding av leiligheter og hytter som alle har flott utsyn over dette enorme fjellandskapet.

Helårsdestinasjonen Lemonsjøen fokuserer på tiltak som gjør at hele familien finner et eventyrlig aktivitetstilbud året rundt. Visjonen vår er å bygge opp under de naturgitte ressursene området har å by på ved porten til Jotunheimen – en helårsdestinasjon bokstavelig talt i Norgestoppen!

Se digital tomtevelger med hytte under bygging her!

Kalven Seter kaffebar
Lemonsjøen Alpinsenter
Panorama med utsyn over fem nasjonalparker
Utsikten hyttefelt

Beliggenhet: 

MIDT I FJELLHEIMEN - MIDT I SMØRØYET - 850 moh

Nyt Utsikten - panoramatomter ved porten til Jotunheimen!

Vil du vite mer om hyttefeltet,
tomter eller hytter?

Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om eventyrlige Lemonsjøen? Last ned vårt magasin!