MJUKEN | FAMILIEHYTTA

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 2 450 000,–

3 soverom | 1 bad | Bod | 77 kvadrat (BYA)

Sjarmerende hytte på ett plan med god og fornuftig romløsning. Stue og kjøkken har høy takhimling som gjør at man får et åpent og luftig fellesareal. Nok av plass til både familie og venner. En av våre favorittmodeller er Mjuken levert av Familiehytta.

Interiør Mjuken

Mjuken  |  Familiehytta

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 2 450 000,–* 

*Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. 

Mjuken er en sjarmerende ettplanshytte med god og fornuftig planløsning og attraktivt prisnivå. Stue og kjøkken har en høy takhimling som gjør at man får et åpent og luftig fellesareal. Med sine tre soverom er det nok av plass til både familie og venner.
Bruksareal63 m2 (BRA)
Soverom3
Bad1
Bod 


LEVERANSEBESKRIVELSE MJUKEN

Generell utførelse

Delevegger
Alle innervegger er isolert med 7 cm isolasjon. Som kledning leveres det for tradisjon; ubehandlet tømmerpanel i stue (24 mm) og ubehandlet furu skyggepanel (14 mm) i resten av hytta. For trend leveres ubehandlet furu skyggepanel i hele hytta.

Himling
Alle himlinger i 1. etasje leveres med 14 mm furu skyggepanel, plastet og isolert i bjelkelag. Etasjeskillet mellom 1. etg og hems leveres med 48x198 og 200 mm isolasjon. I badstue leveres granpanel.

Trapp
I byggesettet medfølger trapp med rekkverk, både langs trinnene og langs åpning på hems.

Dører
Alle innvendige dører leveres i ubehandlet heltre furu (med 3 "speil") samt vridere i sort utførelse. Inngangsdører er fullisolert med vindu. Terrassedør fra Lillerønning med brystning tilpasset stuevinduer og lås på innsiden. Isolert boddør leveres med panel og dørvrider lik ytterdør. Malte ytterdører leveres som standard uten pristillegg.

Bad
Alle bad leveres standard med dobbel veggkledning bestående av rupanel innerst og gips ytterst. Denne løsningen ivaretar gode festemuligheter på alle badets vegger.

Badstue
Leveres med granpanel for kledning av vegger og tak. Trerister legges direkte på betonggulvet. Materialer til sittebenker og lister følger også med.

Gulv
Alle gulv unntatt entré, badstue, bad og utvendig bod leveres med 25 mm furugulv, isolert og plastet. Dette leveres foliepakket med riktig tørkeprosent.

Hems
Hems leveres med isolasjon, panel, gulv, skillevegger, trapp og dører. Hemsen har en takhøyde på 1,89 m. Reisverk
Utvendig og innvendig reisverk leveres ferdig kappet. Takstolene er dimensjonert for tungt tak (torv) og 650 kg snølast pr. kvm.

Pipe
Vi kan levere pipe og ovn som tillegg.


Takrenner
Det leveres sorte takrenner i stål med nødvendige oppheng og nedløp.

Terrasse
Leveres med rekkverk i hyttas utførelse. Terrassegulvet leveres med 28 x 120 mm trykkimpregnerte gulvbord.

Yttertak
Leveres standard med sort, type skrå, Isola takshingel samt sort forbordbeslag. Dersom man ønsker torvtak leveres dette med membran mot pristillegg.

Yttervegger
Alle yttervegger leveres med 200 mm Rockwool isolasjon, vindsperre, lufting og panel i hyttas utførelse ferdig kappet.

Utvendig bod
Utvendig isolert bod kan leveres til alle modeller som tillegg. Leveres som standard på enkelte kampanjemodeller.

Vinduer
Smårutete isolerglass-vinduer med en U-verdi på 1,2. Vinduene er vakumimpregnerte. Malte vinduer leveres som standard uten pristillegg

 

Interiør og eksteriør - Mjuken

Plantegninger - Mjuken

Vil du vite mer om prosjektet?
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?

Les 24 siders brosjyre 
Utviklet av Cateno AS