HYTTER | UTSIKTEN | LEMONSJØEN

I Utsikten hyttefelt er det til enhver tid hytter under bygging for salg. Vi samarbeider med en rekke kvalitetsleverandører for å tilby deg attraktive hyttemodeller og nøkkelklare hytter. Du finner dem alle på denne siden! 

Hytter under bygging for salg vinter og vår 2022

ANBEFALTE HYTTEMODELLER

I Utsikten hyttefelt kan du kjøpe byggeklare tomter med fantastisk beliggenhet og utsikt, bygge selv eller kjøpe ferdig prosjektert hytte fra en av våre samarbeidspartnere.

BYGGELKLARE TOMTER OG PROSJEKTERTE HYTTER I UTSIKTEN

Eventyrlig beliggende ved porten til Jotunheimen med fantastisk utsikt over fjellheimen, ligger hyttefeltet Utsikten på Lemonsjøen. Her våkner du til nypreparerte langrennsløyper og flotte sykkelstier like hytteveggen og ski out fra Lemonsjøen Alpinsenter.  Kranset av storslått fjellnatur – med milevis av turløyper sommer som vinter.

Lemonsjøen er et hytte- og leilighetsområde stadig nye enheter utvikles for salg eller leie. Området består av en blanding av leiligheter og hytter som alle har flott utsyn over dette enorme fjellandskapet.

Helårsdestinasjonen Lemonsjøen fokuserer på tiltak som gjør at hele familien finner et eventyrlig aktivitetstilbud året rundt. Visjonen vår er å bygge opp under de naturgitte ressursene området har å by på ved porten til Jotunheimen – en helårsdestinasjon bokstavelig talt i Norgestoppen!

Kalven Seter kaffebar
Lemonsjøen Alpinsenter
Panorama med utsyn over fem nasjonalparker
Utsikten hyttefelt

Beliggenhet: 

MIDT I FJELLHEIMEN - MIDT I SMØRØYET

BELIGGENHET: 860 MOH

Nyt Utsikten - panoramatomter ved porten til Jotunheimen!

Vil du vite mer om hyttefeltet,
tomter eller hytter?

Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om eventyrlige Lemonsjøen? Last ned vårt magasin!