FURUTANGEN | FAMILIEHYTTA

Ferdig oppsatt inkludert tomt og grunnarbeid fra kr 3 330 000,–

2 soverom | 1 bad | Hems | 93 kvadrat (BYA)

Praktisk, romslig og tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta har en funksjonell planløsning og et luftig hemsareal med god takhøyde. En av våre favorittmodeller er Furutangen levert av Familiehytta.

Interiør Furutangen

Ferdig oppsatt, inkl tomt og grunnarbeid fra kr 3 330 000,– *

* Prisen er oppgitt basert på rimeligste tomtealternativ i Utsikten hyttefelt. Prisene i prospektet er basert på SSB indeks for desember 2021. Hytteleveransen vil indeksreguleres frem til oppstart på byggeplass

Furutangen er en praktisk og romslig hytte, tilrettelagt for flere generasjoner. Hytta har en funksjonell planløsning og et luftig hemsareal med god takhøyde. Her finnes det rikelig med tumleplass for både store og små.
 
Bruksareal73 m2 (BRA)
Soverom2
Bad1
Hems

LEVERANSEBESKRIVELSE FURUTANGEN

GENERELL UTFØRELSE

Delevegger
Alle innervegger er isolert med 7 cm isolasjon. Som kledning leveres det for tradisjon; ubehandlet tømmerpanel i stue (24 mm) og ubehandlet furu skyggepanel (14 mm) i resten av hytta. For trend leveres ubehandlet furu skyggepanel i hele hytta.

Himling
Alle himlinger i 1. etasje leveres med 14 mm furu skyggepanel, plastet og isolert i bjelkelag. Etasjeskillet mellom 1. etg og hems leveres med 48×198 og 200 mm isolasjon. I badstue leveres granpanel.

Trapp
I byggesettet medfølger trapp med rekkverk, både langs trinnene og langs åpning på hems.

Dører
Alle innvendige dører leveres i ubehandlet heltre furu (med 3 “speil”) samt vridere i sort utførelse. Inngangsdører er fullisolert med vindu. Terrassedør fra Lillerønning med brystning tilpasset stuevinduer og lås på innsiden. Isolert boddør leveres med panel og dørvrider lik ytterdør. Malte ytterdører leveres som standard uten pristillegg.

Bad
Alle bad leveres standard med dobbel veggkledning bestående av rupanel innerst og gips ytterst. Denne løsningen ivaretar gode festemuligheter på alle badets vegger.

Badstue
Leveres med granpanel for kledning av vegger og tak. Trerister legges direkte på betonggulvet. Materialer til sittebenker og lister følger også med.

Gulv
Alle gulv unntatt entré, badstue, bad og utvendig bod leveres med 25 mm furugulv, isolert og plastet. Dette leveres foliepakket med riktig tørkeprosent.

Hems
Hems leveres med isolasjon, panel, gulv, skillevegger, trapp og dører. Hemsen har en takhøyde på 1,89 m. Reisverk
Utvendig og innvendig reisverk leveres ferdig kappet. Takstolene er dimensjonert for tungt tak (torv) og 650 kg snølast pr. kvm.

Pipe
Vi kan levere pipe og ovn som tillegg.


Takrenner
Det leveres sorte takrenner i stål med nødvendige oppheng og nedløp.

Terrasse
Leveres med rekkverk i hyttas utførelse. Terrassegulvet leveres med 28 x 120 mm trykkimpregnerte gulvbord.

Yttertak
Leveres standard med sort, type skrå, Isola takshingel samt sort forbordbeslag. Dersom man ønsker torvtak leveres dette med membran mot pristillegg.

Yttervegger
Alle yttervegger leveres med 200 mm Rockwool isolasjon, vindsperre, lufting og panel i hyttas utførelse ferdig kappet.

Utvendig bod
Utvendig isolert bod kan leveres til alle modeller som tillegg. Leveres som standard på enkelte kampanjemodeller.

Vinduer
Smårutete isolerglass-vinduer med en U-verdi på 1,2. Vinduene er vakumimpregnerte. Malte vinduer leveres som standard uten pristillegg

Interiør og eksteriør - Furutangen

Furutangen
Furutangen kjøkken
Furutangen spisebord
Furutangen stue
Furutangen stue
Furutangen

Plantegninger - Furutangen

Vil du vite mer om prosjektet?
Ta kontakt med Asbjørn Villa

Mob: +47 908 50 825

Vil du vite mer om Utsikten?